Koken en dineren in huiselijke sfeer

Kookworkshop hartige en zoete taarten

Voorbeelden van wat we kunnen gaan koken.

Koud of warm voorgerecht

*Peer gevuld met blauwe kaas/noten en een sinaasappeldressing.
Haring- en of zalmtartaartje (foto)
*Witlof met gekaramaliseerde walnoot, citrusvruchten en roquefort

Soep

*Venkelsoep met Pernod
*Tomaten/paprikasoep
*Knolselderijsoep met shiitake

Hartige taarten met salade’s

*Pompoentaart met feta en rode ui
Verse zalmtaart met kwarkdeeg wel of niet met asperge’s
*Taart met champignons, Brie en walnoot
*Broccoli met Danish Blue

Zoete taarten

Chocoladetaart met bitterkoekjes
Sinaasappeltaart met orangebloesem water
Kwarktaart met perzikken
Tarte Tatin
Brownies
Aardbeien in chocolade

*=vegetarisch