Kookworkshop Italiaans
Voorbeelden van wat we kunnen gaan koken.
Antipasti
*bruschetta met gegrilde rode paprika
*crostini met avocado, rucola, munt en Parmezaanse kaas
Voorgerechten:
Carpaccio van asperge met parmezaanse kaas Parma ham en zeekraal
*Gegrilde aubergine/paprika gevuld met een groene pesto
*Peer met rucola, amandel Parmezaanse kaas
Verse vijgen gevuld met blauwe kaas en spek
Tagliattelle van wortel met paling en zeekraal
Soep:
*Cappuccino van prei, erwten en munt
*Venkelsoep
*Wortelsoep
Hoofdgerechten:
Kipfilet in Marsala en champignons
Gehaktballen met pijnboompitten in tomatensaus
Italiaanse stoofschotel van varkensvlees met shii-takes
vegetarisch:
*Portobello gevuld met een groene pesto van basilicum
*Roulade; = eiergerecht met vulling naar keuze. b.v groene asperge’s, gegrilde rode paprika, champignons met een verse kruidensaus
Risotto
Dessert:
Citroentaart met merinque (foto)
Torta di yoghurt met sambuca
Zucotto, biscuitdeeg gevuld met slagroom,chocolade, noten en vers fruit
Romeins notentaartje
Burrata met vers fruit in mandarijnen saus
*=vegetarisch