Koken en dineren in huiselijke sfeer

Kookworkshop Italiaans

Voorbeelden van wat we kunnen gaan koken.

Antipasti

*bruschetta met gegrilde rode paprika
*crostini met avocado, rucola, munt en Parmezaanse kaas

Voorgerechten:

Carpaccio van asperge met parmezaanse kaas Parma ham en zeekraal
*Gegrilde aubergine/paprika gevuld met een groene pesto
*Peer met rucola, amandel Parmezaanse kaas

Verse vijgen gevuld met blauwe kaas en spek
Tagliattelle van wortel met paling en zeekraal

Soep:

*Cappuccino van prei, erwten en munt
*Venkelsoep
*Wortelsoep

Hoofdgerechten:

Kipfilet in Marsala en champignons
Gehaktballen met pijnboompitten in tomatensaus
Italiaanse stoofschotel van varkensvlees met shii-takes

vegetarisch:

*Portobello gevuld met een groene pesto van basilicum
*Roulade; = eiergerecht met vulling naar keuze. b.v groene asperge’s, gegrilde rode paprika, champignons met een verse kruidensaus
Risotto

Dessert:

Citroentaart met merinque (foto)
Torta di yoghurt met sambuca
Zucotto, biscuitdeeg gevuld met slagroom,chocolade, noten en vers fruit
Romeins notentaartje
Burrata met vers fruit in mandarijnen saus

*=vegetarisch