Kookworkshop Tarte tatin
Voorbeelden van wat we kunnen gaan koken.
Koud of warm voorgerecht
*Peer gevuld met blauwe kaas/noten en een sinaasappeldressing.
Haring- en of zalmtartaartje (foto)
*Witlof met gekaramaliseerde walnoot, citrusvruchten en roquefort
Soep
*Venkelsoep met Pernod
*Tomaten/paprikasoep
*Knolselderijsoep met shiitake
Hartige tarte Tatin
*Tatin met Courgette
*Tatin van gemengde paddestoelen
Tatin van aardappelen met spekjes
*Tatin van witlof in bruinbier
Tatin van witlof en Munsterkaas, olijven en ansjovis
*Tatin van groene kool
*Tarte tatin met verse vijgen (foto)
Zoete tarte tatin:
Tarte tatin klassiek met appeltjes
Tarte tatin van sinaasappel met bittere chocolade
Tarte tatin van appel/peer met honing en verse tijm
Tarte tatin van ananas en kokos
Tarte tatin met pruimen en crème anglaise
*=vegetarisch