Koken en dineren in huiselijke sfeer

Kookworkshop Vegetarisch

Voorbeelden van wat we kunnen gaan koken.

Koud voorgerecht

Groententaartje van gebakken witlof, appel en haricot verts, dragon en pijnboompitten in een rode paprikasaus.
Gegrilde aubergine met granaatappel en yoghurtsaus
Gegrilde aubergine/paprika met een groene pesto

Soep:

Pastinakensoep
Pompoenensoep
Tomatenpaprikasoep
Kervelsoep
Knoldelderijsoep met shii-takes
Venkelsoep met Penod
Wortelsoep
Koude meloen soep 
Soepstengels bakken met geraspte kaas
Kruidenbotertjes van Oostindische kers, dille, rode ui

Warme gerechten:

Ravioli knolselderij
Roulade met cheddar en rode wijnsaus
Roulade met paprika en groene kruidensaus (foto)
Roulade met  asperge’s
Schilderijtaarten van zandtaartdeeg en verse groenten
Pompoenentaart met feta, rode ui en rozemarijn
Witloftaart in bruin bier
Taart met broccoli en blauwe kaas
Worteltjes in sinaasappelsaus met steranijs

Aardappel gerechtjes:

Pommes Duchesse
Aardpuree in ovenschaaltjes
Aardappelgratin met knoflook,kaas en room